19.9 C
Baja
2024. május 9. csütörtök
Kezdőlap Időjárás Jövő hét: Marad a kora tavaszi idő

Jövő hét: Marad a kora tavaszi idő

Hétfőn felhős, borongós lesz az idő, országszerte számíthatunk esőre, szükség lesz az esernyőkre. Zápor, néhol zivatar is kialakulhat, csak délután kezd majd szakadozni a felhőzet. A déli-délkeleti szelet több helyen élénk, délkeleten néhol erős lökések kísérhetik. Reggel 4-11 fok várható, a csúcshőmérséklet pedig 10-18 fok között alakul.

Kedden marad a felhősebb idő, a rövidebb napos időszakok mellett elszórtan alakulhatnak ki záporok, néhol zivatarok is. Az északi-északnyugati szél többfelé élénk, nyugaton erős lehet. Délután 11 és 17 fok közötti maximumok várhatóak.

Szerdán északon, északkeleten zavarhatja több felhő a napsütést, és elszórt záporok alakulhatnak ki. Máshol a napsütésé lesz a főszerep. Az északkeleti tájakat leszámítva élénk, erős északnyugati szél várható. Napközben 10-16 fok valószínű. Csütörtökön változóan felhős-napos időre, helyenként záporokra van kilátás. Az északnyugati szél mérséklődik, de élénk lökések még lehetnek. A csúcshőmérséklet 10-16 fok között alakulhat.
Kiadta: Nagy-Kurunczi Rita (ma 08:28)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű