18.5 C
Baja
2024. április 27. szombat
Kezdőlap Kék hírek Gyalog ment a rendőrségre, kerékpárral tért haza

Gyalog ment a rendőrségre, kerékpárral tért haza

Idézésre érkezett a kalocsai rendőrségre 2024. február 5-én egy 24 éves miskei lakos. A nyomozók – lopás miatt – gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték. A férfi gyalog érkezett ugyan, de csak pár utcát sétált, mivel az egyik kocsma előtt felfedezett egy lezáratlan, lila színű kerékpárt, amire felpattant és hazahajtott. Aztán a könnyen szerzett járművet értékesítette egy falubeli asszonynak.

A sértett bejelentette a rendőrségen a történteket, a térfigyelő kamerák pedig azonnal lebuktatták a nyomozók előtt a kihallgatásról már ismerős férfit. A tolvajt előkerítették, és 2024. február 12-én délután gyanúsítottként hallgatták ki a bicikli ellopása ügyében.

A férfi még ekkor is szabadon távozhatott. Pontosan 16 óra 40 perckor elhagyta a rendőrséget, majd rövid gyaloglás után egy oktatási intézmény elől elvitt egy lezáratlan, fekete kétkerekűt. Az újabb bejelentés után a rendőrök már éltek a gyanúperrel, hogy ki lehet az elkövető, és a sejtésük beigazolódott. 2024. február 13-án reggel a miskei fiatal lakását átkutatták, és megtalálták nála a fekete biciklit, amit a tulajdonosa visszakapott.

Az újabb gyanúsítottkénti kihallgatás után a bűnelkövetőt őrizetbe vették. Ügyét a napokban lezárják, és az iratokat bíróság elé állítás javaslatával adják át az ügyészségnek.

Police.hu

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű