18.8 C
Baja
2024. április 29. hétfő
Kezdőlap Interjú Ismét E-sportversenyt szervez a CSEFI

Ismét E-sportversenyt szervez a CSEFI

A FIFA játék izgalmát és a közösségi összejövetelek varázsát szeretné népszerűsíteni a Cselekvő Fiatalokért Egyesület a Bácska Kupa elnevezésű eseménnyel. A civil szervezet ezzel a rendezvénnyel fel szeretné hívni a figyelmet arra, hogy az e-sport egy kiváló módja lehet a szórakozásnak és az összetartozásnak. És ha mindez egy jól szervezett esemény keretében történik, egy teljesen egyedi és izgalmas élményben lehet részük a játékok szerelmeseinek, amit szeretnének megosztani a résztvevőkkel. A részletekről Schofhauser Darent, a Cselekvő Fiatalokért Egyesület szervezőjét kérdeztük.

Mit kell tudnunk az idei Bácska Kupáról?
– Idén harmadik alkalommal rendezzük meg a versenyt, minden évben igyekszünk megtartani a magas színvonalat. Az eddigi visszajelzések alapján azt mondhatom, hogy az események mindig nagyszerű hangulatban telnek, ami igazán családias légkört teremt.

Mivel készültök az idei évben a résztvevők számára?
-Idén is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a verseny minden résztvevő számára emlékezetes és élvezetes legyen. Értékes nyereményekkel készülünk és mint minden évben, a résztvevők számára ételt és italt is biztosítunk, hogy kényelmesen élvezhessék a viadalt.

Meddig van lehetőség a versenyre történő jelentkezésre, és hol érhetők el a kapcsolódó információk?
-A regisztráció április 24-ig lehetséges, így minden érdeklődőnek van még lehetősége csatlakozni. Nagyon bíztatjuk a játékosokat, hogy ne hagyják ki ezt a remek lehetőséget. Az esemény minden további részletét megtalálják a www.csefi.hu oldalon.

Milyen tanácsot adna azoknak, akik még hezitálnak, hogy részt vegyenek-e a versenyen?
-Mindenkinek, aki szereti a FIFA játékokat és szeretne egy jó közösség részese lenni azt javaslom, hogy ne habozzon. A Bácska Kupa tökéletes alkalom arra, hogy megmutassák tudásukat egy barátságos, de versenyképes környezetben. A hangulat remek, a verseny pedig garantáltan izgalmas lesz.

Vannak még várakozásaitok vagy céljaitok az idei eseménnyel kapcsolatban?
-A legnagyobb célunk, hogy mindenki jól érezze magát, és hogy a verseny évről évre egyre népszerűbb legyen. Szeretnénk, ha a Bácska Kupa egyre több ember számára válna ismertté és hogy mindenki, aki részt vesz, szívesen térjen vissza a következő években is.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű