17.8 C
Baja
2024. május 9. csütörtök
Kezdőlap Közélet A bajai rendőrök köszöntötték a szülinapos kisfiút

A bajai rendőrök köszöntötték a szülinapos kisfiút

Óriási meglepetéssel kezdődött egy kisfiú számára a születésnapja hétfőn reggel Baján.
A hatéves Denisz éppen óvodába indult édesanyjával, amikor a lépcsőházból kiérve egy rendőrautót és két mosolygós egyenruhást pillantott meg.  A fiú régóta érdeklődik a rendőrök munkája iránt, otthon is gyakran rendőrnek öltözve játszik a rendvédelmi tanulmányokat folytató testvérével. Régi nagy vágya volt, hogy közelről megismerjen egy igazi rendőrautót, ezért édesanyja nemrégiben felvette a kapcsolatot a Bajai Rendőrkapitánysággal, ahol örömmel fogadták a megkeresését.
Denisz első meglepettségét követően, boldogan szaladt kipróbálni a rá várakozó szolgálati gépkocsit. Az egyenruhásoknak lelkesen mesélte, hogy egyszer ő maga is rendőr szeretne lenni, igaz „rendőrfőnök”!
Az ünnepelt végül a járőrök társaságában sétált el a közeli óvodába, és lelkes integetéssel köszönte meg a születésnapi meglepetést. 
Police.hu   

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek:2024. május 2. és 2024. május 8. között anyakönyvezettek: Mailach Ferenc (anyja neve: Dávid Dóra) Bátaszék, Kincse Minka (Kerek Brigitta) Baja, Vörös Ella (Polyák Alexa)...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű