24.5 C
Baja
2024. május 11. szombat
Kezdőlap Közélet Márky Zay Péter mozgalma támogatja Nyirati Klárát

Márky Zay Péter mozgalma támogatja Nyirati Klárát

Bár eddig nagy dobra nem verték, de már biztos, hogy a Márky Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom, Kossuth Kör Baja támogatja Nyirati Klára polgármestert, és az általa felkért képviselő-jelöltek a két hónap múlva esedékes önkormányzati választáson. 
A csapatban helyet kaptak a régi motorosok, Barna György és Széll Péter is, valamint Szekérné Dikán Edina, Dömény János és Béniné Kosdi Anna 2019 után újra elindulnak. 
Vannak új nevek is: a 2022-ben országgyűlési képviselő-jelöltként induló Kiss László, a KDNP-ből a közelmúltban távozó Kovács MátéRicza Anita, Kiss Ruben Mihály és Salga Ákos is rajthoz állnak az egyéni körzetek küzdelmeiben. 

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek:2024. május 2. és 2024. május 8. között anyakönyvezettek: Mailach Ferenc (anyja neve: Dávid Dóra) Bátaszék, Kincse Minka (Kerek Brigitta) Baja, Vörös Ella (Polyák Alexa)...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű