22.3 C
Baja
2024. május 4. szombat
Kezdőlap Közélet Újabb felajánlás a tragikusan elhunyt bajai férfi családjának

Újabb felajánlás a tragikusan elhunyt bajai férfi családjának

Újabb önzetlen felajánlásról tájékoztatták szerkesztőségünket: ezúttal egy képzőművész, Miskolczi Andrea érezte úgy, segíteni szeretne a közelmúltban tragikus hirtelenséggel elhunyt Sík Csaba özvegyének és négy kiskorú gyermekének. 
A festőművész, grafikus az alábbi felhívást osztotta meg közösségi oldalán

Jótékonysági licit Sík Csaba családja részére
Kedves ismerőseim, követőim!
Kérlek Titeket, ha licitálással nem is, de a poszt megosztásával támogassátok azt, hogy elhunyt barátunk családját a felajánlott festményemért kapott licitösszeggel támogatni tudjam/tudjuk! Sík Csaba Antal négygyermekes édesapa, 2023. okt. 8-án délután tragikus szerencsétlenség áldozata lett, közúti balesetet szenvedett, s a fiatal 47 éves édesapa életét vesztette.
A gyász elmondhatatlan, s a fájdalom leírhatatlan. Egy fiatal édesanya maradt egyedül, és 4 kicsi gyermek (11, 8, 5 és 3 évesek) félárván.
Özvegyen maradt felesége, s négy fiatal korú gyermeke számára szeretném a legmagasabb licitösszeget odaadni, hogy a pillanatnyi túlélést és a beláthatatlan jövőt a lehetőségek szerint számukra anyagilag tudjam/tudjuk megtámogatni.
Az árverés részletei
licittárgy: ” Egy fecske nem csinál nyarat” c. festményem -akvarell, keretezve 30×40 cm
Az árverés 2023.10.31.-én 20.00-ig tart.
Induló összeg: 30.000 Ft.
Licitlépcső: nincs
Licitálni ITT AZ EREDETI posztnál kommentben lehetséges az ajánlott összeg beírásával.
A majdani nyertes a zárástól számított 7 napon belül eljuttatja az összeget a megbeszéltek szerint nekem, én pedig neki a licittárgyat.
Minden egyéb kérdéssel keressetek privát üzenetben.
A licitösszeget Csaba feleségének fogom átadni személyesen.
A fecske szimbólum jelentése: A baratság és a halott lélek szimbóluma.

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű