10.8 C
Baja
2024. május 9. csütörtök
Kezdőlap Sport Csefi Night Run - Éjszakai futást szerveznek fiatal civilek Baján

Csefi Night Run – Éjszakai futást szerveznek fiatal civilek Baján

Az éjszakai futás varázsát és a mozgás örömét szeretné népszerűsíteni a Cselekvő Fiatalokért Egyesület: a Csefi Night Run elnevezésű eseménnyel a civil szervezet fel szeretné hívni a figyelmet arra, hogy a futás egy csodálatos módja az egészséges életmód fenntartásának és az összetartozásnak. S ha mindez éjszaka történik, egy teljesen egyedi és izgalmas élményben lehet részük a futás szerelmeseinek, amit szeretnének megosztani a résztvevőkkel.
A részletekről Schofhauser Darent, a Cselekvő Fiatalokért Egyesület alelnökét kérdeztük. 

Mi teszi különlegessé az éjszakai futást? Miben tér el a hagyományos nappali versenyektől?- Az éjszakai futás egy egészen más élményt nyújt: a bajai Sugovica-parton, a holdfény és a csillagok világítása mellett futva az emberek egy teljesen új perspektívát kapnak. Az esti órákban a város is más színben tűnik fel, és a Sugó partján futva szinte mágikus érzésünk lesz. Mozgás során a hangok és a természet hangulata is más, mint a nappal.

Mit kell tudni az eseményről? Milyen távokat kínál a futás, mikor és hol kerül megrendezésre?
– A Csefi Night Run kellemes kikapcsolódást kínál. Az esemény nem verseny, tehát nincs időmérés, így nem lesznek nyertesek. Mindenki saját tempójában fut, akár sétálhat is, ha úgy érzi. A program során 5 kilométeres táv teljesíthető, a felénél frissítő pont várja a résztvevőket. Az éjszakai futás október 27-én 19 órakor lesz, az indulás helyszíne: Petőfi-sziget, Március 15. sétány.

Kapnak emléktárgyat a részvevők?
– Igen, a regisztrált résztvevők emlékéremben részesülnek az esemény végén. A medál emlékeztetni fogja őket a felejthetetlen élményre, melyet a Csefi Night Run kínált számukra.

A program Facebook eseménye ide kattintva található.

               

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű