18.3 C
Baja
2024. május 13. hétfő
Kezdőlap Időjárás Ősz helyett folytatódik a nyár

Ősz helyett folytatódik a nyár

Hétfőn is a napsütésé lesz a főszerep, csapadék ezen a napon sem várható. Északnyugaton helyenként élénk lökések kísérhetik a délies szelet. Többfelé hűvös lesz a reggel, 9-17 fok közé hűl a levegő. A legmelegebb órákban ugyanakkor 28-33 fokot is mutathatnak a hőmérők.

Kedden is sok napsütésre, száraz időre van kilátás, de már megjelennek a felhők hazánk felett. Helyenként élénk lehet a délies szél. Hiába írunk szeptembert, maradnak a nyárias csúcshőmérsékletek, délután 28-33 fok várható.

Szerdán már fátyolfelhők szűrik meg a napsütést többfelé, és egy közeledő hidegfront hatására már záporok, zivatarok alakulhatnak ki nyugaton, északnyugaton a késő délutáni, esti órákban. A Dunántúl északi felén északnyugatira fordul a szél, máshol mérsékelt, többfelé élénk lesz a légmozgás. Délután 27-34 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön hidegfront vonulhat át, melynek hatására feltámad az északnyugati szél és több helyen záporok, zivatarok alakulhatnak ki. A front hatására 22-28 fok közé csökkennek a maximumok. Pénteken még néhol előfordulhat zápor, de túlnyomóan napos időre van kilátás. Az északi szél a Tiszántúlon és nyugaton élénk, erős lehet. Napközben 21-27 fok valószínű.
Kiadta: Varga Sándor (tegnap 18:58)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek:2024. május 2. és 2024. május 8. között anyakönyvezettek: Mailach Ferenc (anyja neve: Dávid Dóra) Bátaszék, Kincse Minka (Kerek Brigitta) Baja, Vörös Ella (Polyák Alexa)...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű