14.6 C
Baja
2024. május 5. vasárnap
Kezdőlap Közélet Támogatják a bajai rászoruló családokat

Támogatják a bajai rászoruló családokat

A Homelux áruház 5. születésnapja alkalmából a Leziter Kft. a bajai Vöröskereszt segítségével jótékonysági árverést rendezett a bajai rászoruló családok iskolakezdésének támogatására.

A szeptember 2-án, szombaton tartott születésnapi rendezvényre rekord számú látogató érkezett, köszönhetően a családi programoknak és az izgalmas nyereményjátékoknak. Az eseményre a koronát a jótékonysági árverés tette fel. Ezen a különleges napon Homelux és a helyi közösség igazán összefogott, hogy segítse a rászoruló családokat az iskolakezdéshez szükséges támogatással. A jótékonysági árverés 12 órakor indult, és a Homelux jóvoltából négy értékes lakberendezési termék került kalapács alá. 

Az árverés sikere a nagyvonalú licitálóknak köszönhető, akik nagy elánnal ígértek az értékes termékekre, így a végén több mint 150 ezer forint gyűlt össze. Ez a kiemelkedő eredmény lehetővé teszi, hogy a Homelux és a Vöröskereszt egy nagyobb összeggel segítse a helyi rászoruló családokat.

Az iskolakezdés manapság igen nagy költségekkel jár, és sok családra jelentős terhet ró. Az ilyen kezdeményezésekkel azonban a közösség összetartó ereje megmutatkozik, és lehetővé teszi, hogy minden gyermek megfelelő felszerelésekkel és ruhákkal indulhasson az új tanévnek.

Az árverés sikeressége azt mutatja, hogy a közösség képes összefogni a jó ügy érdekében, és hogy a vállalkozásoknak is fontos szerepük van a helyi közösség támogatásában. A Leziter Kft. folytatja társadalmi felelőségvállalási tevékenységét és erre bíztatja a többi helyi vállalkozást is.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű