11.9 C
Baja
2024. május 12. vasárnap
Kezdőlap Időjárás Szerdán jöhet a felfrissülés

Szerdán jöhet a felfrissülés

Hétfőn az ország nagy részén még marad hőség, de nyugatra már érdemi lehűlés érkezhet. Késő délután, este nyugaton már záporok, zivatarok alakulhatnak ki, köztük heves zivatarok is. A Dunántúlon az északias, a Dunától keletre a déli-délkeleti szelet kísérhetik élénk, erős, zivatarok környezetében viharos lökések. A hőmérséklet napközben 28-38 fok között tetőzhet, nyugaton mérhetjük az alacsonyabb értékeket.

Kedden többfelé kell készülni záporokra, zivatarokra, helyenként heves zivatarokra. A légmozgás sokfelé lesz élénk, erős, zivatarok környezetében viharos. A csúcshőmérséklet 25 és 35 fok között alakulhat, 30 fok fölé még keleten, északkeleten emelkedhet a hőmérséklet.

Szerdán a változóan felhős-napos időben főként keleten, északkeleten fordulhatnak elő még záporok, zivatarok. Többfelé élénk, helyenként erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Délután keleten 28-30, máshol 22-27 fokot mérhetünk. Csütörtökön mérsékelten meleg idő várható 23-28 fokos maximumokkal. Több órára kisüt nap, de keleten, északkeleten még előfordulhatnak elszórt záporok, zivatarok. Helyenként élénk marad az északnyugati szél.
Kiadta: Varga Sándor (ma 07:55)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek:2024. május 2. és 2024. május 8. között anyakönyvezettek: Mailach Ferenc (anyja neve: Dávid Dóra) Bátaszék, Kincse Minka (Kerek Brigitta) Baja, Vörös Ella (Polyák Alexa)...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű