18.3 C
Baja
2024. május 13. hétfő
Kezdőlap Időjárás Egyelőre szünetel a strandidő

Egyelőre szünetel a strandidő

Hétfőn nyugaton, északnyugaton sok lesz a felhő, itt tartósabb eső is kialakulhat, máshol változóan felhős-napos időre van kilátás, elszórtan, főleg délen, délnyugaton és északon, északkeleten futó záporokkal, néhol zivatarokkal. Élénk, erős, a Dunántúl északi felén viharos lesz a nyugati-északnyugati szél. Hajnalban 9-15, napközben 17-24 fokra számíthatunk.

Kedden több órára mindenhol kisüthet a nap, az időnként erősebben megnövekvő felhőkből északon, északkeleten alakulhat ki elszórtan futó zápor, néhol zivatar. Többfelé még élénk, északon erős lehet a nyugati-északnyugati szél. Friss lesz a hajnal, helyenként 10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet. Napközben 20-26 fokot mutathatnak a hőmérők.

Szerdán egy újabb hidegfront hatására a délutáni órákban főként nyugaton és északon záporok, zivatarok is kialakulhatnak. A délnyugati szél többfelé megélénkülhet. Délután 22-27 fokot mérhetünk. Csütörtökön is hasonló maximumra számíthatunk. Több órára kisüt a nap, csak elszórtan alakulhat ki egy-egy zápor. Az északnyugati szél időnként élénk lehet.
Kiadta: Időkép (ma 10:30)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek:2024. május 2. és 2024. május 8. között anyakönyvezettek: Mailach Ferenc (anyja neve: Dávid Dóra) Bátaszék, Kincse Minka (Kerek Brigitta) Baja, Vörös Ella (Polyák Alexa)...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű