14.7 C
Baja
2024. május 12. vasárnap
Kezdőlap Sport Egy csapatnyi hiányzó ellenére nyert a BSK

Egy csapatnyi hiányzó ellenére nyert a BSK

Megyei II. osztály déli csoport 10. forduló
Bajai SK – Borotai SE 3:2 (2:1)
Baja, 150 néző, vezette: Ézsiás Gábor
Bajai SK: Székely – Hercz, Pintér, Jenei, Vedelek – Bányai, Nagy D, Czifra, Baláz – Kerezsi, Jeszenszky
Gólszerzők: Bányai Edvin a 13. percben, Jeszenszky Roland a 26. percben, Czifra Gábor a 64. percben, illetve Sasa Nikutovic a 25. és a 66. percben.

Végig feszült, kiélezett mérkőzésen a bajai csapat jobban akarta a győzelmet, így megérdemelten szerezte meg a győzelmet jelentő három pontot.

Koch Tamás vezetőedző: az elejétől a végéig izgalmas, közönségszórakoztató mérkőzés volt, mindkét oldalon adódtak helyzetek. 3:1-nél úgy gondoltam megnyerjük a találkozót, de egy védelmi hibánkat ki tudta használni ellenfelünk, ennek következtében az utolsó percig nyílt volt a küzdelem. Összeségében úgy gondolom megérdemelten nyerünk, gratulálok csapatomnak amiért a sok sérültünk ellenére derekasan küzdöttek és megnyerték a meccset.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek:2024. május 2. és 2024. május 8. között anyakönyvezettek: Mailach Ferenc (anyja neve: Dávid Dóra) Bátaszék, Kincse Minka (Kerek Brigitta) Baja, Vörös Ella (Polyák Alexa)...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű