10.8 C
Baja
2024. május 9. csütörtök
Kezdőlap Közélet A Bajai Baptista Gyülekezet volt a felajánló

A Bajai Baptista Gyülekezet volt a felajánló

A Bajai Baptista Gyülekezet felajánlásból székelykáposztával várták a rászorulókat március 13-án szerdán a Ciszterci Házban.
A jótékonysági ételosztás aktuális napján dr. Zöld László Csabáné fő szervező vezetésével 200 adag, az Elizabeth Hotel konyháján készült ételt osztottak ki a bajai Szent Antal plébánia Karitász csoportja és a Bajai Baptista Gyülekezet önkéntesei, valamint a Közterület-felügyelet munkatársainak segítségével 60 csomagot szállítottak ki a külterületen élőknek. 
Dr. Zöld László Csabáné elmondta: a Bajai Baptista Gyülekezet első alkalommal vesz részt az ételosztásan ami azért nagyon fontos, mert szándékuk szerint a jövőben is csatlakozni szeretnének a karitatív akcióhoz. Hozzátette: az év utolsó előtti ételosztása zajlik, jövő héten babgulyással zárul az eseménysorozat. 
Lados István, a Bajai Baptista Gyülekezet és körzetének lelkipásztora kiemelte: minden alkalmat megragadnak, hogy segítsenek a rászorulóknak. – A hitünkből fakadóan, jellemző a közösségünkre hogy kezet nyújtsunk a szegénysorsú embereknek.

Sz. A. 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű