17.7 C
Baja
2024. május 2. csütörtök
Kezdőlap Közélet Bajai fiatalt raboltak ki

Bajai fiatalt raboltak ki

Egy 15 éves bácsalmási, valamint egy 17 és egy 19 éves felsőszentiváni lakos a gyanú szerint 2024. január 26-án kora délután Baja belvárosában kirabolt egy 15 éves fiatalt. Áldozatukat séta közben szólították le, és pénzt követeltek tőle. A fiú először nem akart eleget tenni a felszólításnak, ezért őt a vele azonos korú bűnelkövető megütötte. Ez után a sértett mégis elővette a pénztárcáját, és abból egy ezres bankjegyet elővett, ami a földre dobott. A pénzt a banda tagjai magukhoz vették.
A két nappal később, január 28-án délután a forgalmas bajai buszpályaudvaron szintén egy fiatal fiút szemeltek ki maguknak. Őt veréssel fenyegették meg, amelynek hatására a sértett 18000 forintot adott át támadóinak.
A bajai nyomozók 2024. január 31-én reggel a csoportos rablással gyanúsított társaság mindhárom tagját elfogták és őrizetbe vették, majd kihallgatásukat követően kezdeményezték letartóztatásukat. Ezzel egyidőben tovább vizsgálják a történteket: arra kíváncsiak, hogy a sértettektől korábban is vettek-e már el pénzt, esetleg az elmúlt időszakban volt-e más áldozata a bűnbandának.

Police.hu 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű