12.8 C
Baja
2024. május 3. péntek
Kezdőlap Időjárás Jövő hét: széllel bélelt napok jönnek

Jövő hét: széllel bélelt napok jönnek

Hétfőn sok napsütésre van kilátás, csapadék nem érkezik. Hajnalra többfelé képződhet pára, köd, illetve zúzmarás köd, amely helyenként tartósabban megmaradhat. A délkeletire forduló szél csupán az északnyugati tájakon lehet élénk. Országszerte fagyos lesz a reggel, délután pedig 3 és 9 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

kedd sokfelé indul párásan, ködösen, illetve zúzmarás köddel, ami a keleti szélcsendes tájakon tartósabban megmaradhat. Máshol többnyire napos időre van kilátás. A Dunántúl északi felén élénk, néhol erős lesz a délkeleti szél. A fagyos reggelt követően délután 2-7 fokot mutathatnak a hőmérők.

Szerdán és csütörtökön is szinte mindenhol fagyos lesz a reggel, többfelé pára-, illetve zúzmarás köd képződhet. Napközben ezek nagy része feloszlik, de lesznek tartósabban ködös országrészek. A ködös tájakon szitálás előfordulhat. Szerdán időnként még kisüthet a nap, majd csütörtökön mindenhol megnövekszik a felhőzet. Számottevő csapadék csak csütörtökön érkezhet észak felől eső, zápor, a hegyekben havas eső formájában. Szerdán nem lesz jelentős a légmozgás, csütörtökön viszont már élénk, erős széllökésekre kell számítani. Szerdán 3-8, csütörtökön 4-12 fokra van kilátás, de a tartósabban ködös tájakon fagypont közelében maradhat a csúcshőmérséklet.
Kiadta: Herrmann Dóra (ma 11:57)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű