25.6 C
Baja
2024. május 20. hétfő
Kezdőlap Időjárás Beköszöntött az ősz

Beköszöntött az ősz

Hétfőn sok napsütésre számíthatunk, bár délután nyugaton, északnyugaton már gyakrabban takarhatják felhők a napot, de esni sehol sem fog. Hajnalra, reggelre helyenként pára, köd képződhet. A nyugati-északnyugati szelet több tájegységünkön is élénk lökések kísérhetik. Hajnalban -2 és +6 fok között alakul a hőmérséklet, elsősorban az északi, valamint a nyugati és délnyugati völgyekben lehet gyenge fagy. Napközben 12-16 fokot mérhetünk a legmelegebb órákban.

Kedden erősen fátyolfelhős lesz az ég, így leginkább szűrt napsütésre készülhetünk, de helyenként vasagabb felhők is megjelenhetnek az égen. Csapadék nem várható. Északnyugaton megélénkülhet a délkeleti szél. Kora reggel -4 és +5, délután 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán sok felhő lesz felettünk, de keleten és északkeleten a nap első felében még naposabb időre van kilátás. Eső, zápor estig nem várható. Nyugaton, északnyugaton megélénkül, megerősödik a délkeleti szél. Reggel helyenként még gyenge fagy előfordulhat, napközben pedig 12-18 fokot mutathatnak a hőmérők.

Csütörtökön és pénteken változóan felhős-napos időre van kilátás, helyenként átmeneti jelleggel eső, zápor is kialakulhat, de pénteken akár zivatarok is előfordulhatnak. Sokfelé feltámadhat a délies szél. Csütörtökön az ország nagy részén 18-24 fokot mérhetünk, de az Északi-középhegységben és északkeleten csak 11-17 fok lehet. Pénteken helyenként 25 fok fölé melegedhet a levegő.
Kiadta: Berceli Balázs (ma 17:19)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű