18.8 C
Baja
2024. május 19. vasárnap
Kezdőlap Közélet Nemet mond a a WHO pandémiaszerződésére a Mi Hazánk Mozgalom

Nemet mond a a WHO pandémiaszerződésére a Mi Hazánk Mozgalom

Országos akció keretében aláírásgyűjtésbe kezdett a Mi Hazánk Mozgalom: a „Mondjon nemet a WHO pandémiaszerződésére” elnevezésű kampány célja, hogy a kormányt rákényszerítsék arra, ne írja alá az Egészségügyi Világszervezet által kínált pandémia szerződést. 
A párt fontos célja, hogy kiálljon Magyarország önrendelkezési joga mellett, ugyanis nem engedhetjük meg, hogy különböző globalista körök csorbítsák hazánk szuverenitását- fogalmazott Szabadi István, a Mi Hazánk Mozgalom pártigazgatója, országgyűlési képviselő október 14-én szombaton, a bajai piacon tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette: amennyiben a nagy gyógyszergyártók által vezérelt Egészségügyi Világszervezetnek lehetősége lesz a pandémia szerződéssel beleszólni a magyarok életébe, illetve amennyiben a kormány ezt aláírja, az ország elveszíti a lehetőségét, hogy megvédje önmagát a globalista nyomásoktól. 
A Mi Hazánk Mozgalom álláspontja szerint, ha a szerződés ratifikációra kerül, a magyar egészségügy fölött a WHO teljes hatalmat tud gyakorolni, így egy esetleges egészségügyi vészhelyzet idején, az akaratát diktatórikus módszerekkel tudja rákényszeríteni az országra. 
Szabadi István megerősítette: a jövő évi önkormányzati választásokon a Mi Hazánk Mozgalom mindenképpen indít önálló polgármester-jelöltet Baján.

Sz. A. 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű