18.8 C
Baja
2024. május 19. vasárnap
Kezdőlap Közélet Jövő hét: strandidő minden mennyiségben

Jövő hét: strandidő minden mennyiségben

Hétfőn eleinte még sokfelé napos időre számíthatunk, de délután északnyugat felől erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, a Dunántúlon és északon már helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. A nyugati-északnyugati szél többfelé élénk, helyenként erős lehet. 32-37 fokos kánikulára készülhetünk.

Kedden is sokat süthet a nap, egy-egy zápor csak néhol, elsősorban az északi és az északkeleti tájainkon fordulhat elő. Többfelé élénk, helyenként erős lehet az északnyugati szél. Délutánra 30 és 36 fok közé melegedhet a levegő.

Szerdán és csütörtökön már többfelé zavarhatják gomolyfelhők a napsütést, és helyenként záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Sokfelé élénk lehet a szél, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökésekre is számítani kell. Folytatódik a kánikula, majd csütörtökön helyenként már 30 fok alatt maradhat a csúcshőmérséklet.
Kiadta: Időkép (ma 10:57)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű