15.9 C
Baja
2024. május 6. hétfő
Kezdőlap Kultúra Szeptemberben indul a színházi évad Baján

Szeptemberben indul a színházi évad Baján

Gőzerővel készül az új színházi évadra a Baja Marketing Kft: Ottmár Attila művészeti vezető tájékoztatása szerint szeptembertől ismét feledhetetlen előadásokkal várják a színház szerelmeseit mind a felnőtt, mind a gyermek, mind pedig a KuPa Pódium bérletes sorozatában.
A felnőtt bérletes előadásokat a Veres1 Színház NE MOST, DRÁGÁM! című vígjátékával kezdik (főszerepben: Csonka András, Mihályfi Balázs, Fésűs Nelli, Pál Tamás), ezt követi Rózsavölgyi Szalon TÁNCÓRÁK című színműve (játsszák: Ullmann Mónika, Józan László), majd AZ ÜVEGCIPŐ című klasszikus Molnár Ferenc-vígjáték a Körúti Színház előadásában (főszerepben: Kautzky Armand, Mérai Kata, Maronka Csilla), végül az Orlai Produkció JAJ, NAGYI! című vígjátéka (főszerepben: Molnár Piroska).
A KuPa Pódium ismét különleges kamara előadásokat tartogat az érdeklődők számára. A sorozat Détár Enikő ÉBREDÉS című önálló zenés estjével indul, ezt követi Grecsó Krisztián méltán népszerű regényének feldolgozása, a VERA Grisnik Petra előadásában, a sort pedig egy igen szórakoztató előadás zárja: KITOLÁS – APANEVELÉS KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK, Lengyel Tamás előadásában.
A gyerekszínház bérletben a DOKTOR BUBÓ RENDEL, majd az ÁGACSKA, végül pedig a MOMO című mesejátékkal várják a legkisebbeket – ez utóbbit a bajai Rábl Színpad előadásában láthatják az érdeklődők.
A jegyek és bérletek értékesítése már megkezdődött a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3., tel.: 79/321-341)



Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű