14.6 C
Baja
2024. május 5. vasárnap
Kezdőlap Időjárás Ködös reggelek, tavaszias délutánok jönnek

Ködös reggelek, tavaszias délutánok jönnek

Hétfőn a szelesebb északnyugati tájakat leszámítva többfelé párás, ködös lehet a reggel, de napközben sokfelé kisüt a nap, csak helyenként maradhatnak tartósan felhős, párás körzetek. Utóbbi tájakon 5-10, máshol 11-17 fokig melegedhet a levegő. A Dunántúlon élénk, helyenként erős lehet a délies szél.

Kedden nagyobb területen válhat reggelre ködössé a levegő, ami napközben csak lassan zsugorodik. A Dunántúlon helyenként feltámad az északnyugati szél. A minimumok -3, +3, a maximumok 10-16 fok között alakulnak, ennél hidegebb a tartósan felhős tájakon lehet.

Szerdára ismét nagy területet boríthat be a köd, sűrű köd, ami a keleti tájakon lehet tartós. A légmozgás nem lesz jelentős. A legtöbb helyen 13-18 fokig melegszik a levegő, alacsonyabb értékeket a felhős tájakon mérhetünk.

Időkép

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű