12.1 C
Baja
2024. május 4. szombat
Kezdőlap Egyéb Melegszik az idő az ünnepek előtt

Melegszik az idő az ünnepek előtt

Hétfőn a nyugati és keleti határ közelében bújhat elő rövid időre a nap, máshol marad az erősen felhős, borult idő. A pára és köd mellett szitálás, gyenge eső is előfordulhat. Gyenge lesz a délkeleti szél. Hajnalban 0-4, napközben 4-7 fok várható.

Kedden a borult időben főként az északi, északkeleti tájakon készülhetünk esőre, gyenge esőre. A délnyugatira forduló szél néhol megélénkülhet, és már melegebb levegőt hoz magával. Napközben 3 és 10 fok között alakulhatnak a maximumok. Nyugaton lesz melegebb az idő.

Szerdán több helyen megélénkülhet a délnyugati szél. Ennek hatására nyugaton, délnyugaton felszakadozhat a felhőzet, hosszabb időre kisüthet a nap. Északkeleten várható a borongósabb idő. Itt 4-8, másutt 9-14 fok valószínű. Csütörtökön borongós, esős időre van kilátás.

Időkép

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű