16.6 C
Baja
2024. május 18. szombat
Kezdőlap Egyéb Átadtuk a Baja Hőse díjat

Átadtuk a Baja Hőse díjat

Idén negyedik alkalommal hirdettük meg a Baja Hőse szavazást, melynek ünnepélyes díjátadását december 21-én hétfőn késő délután tartottuk szerkesztőségünkben.
Három évvel ezelőtt azzal a céllal teremtettünk hagyományt, hogy a bajaiak segítségét kérve megkeressük és megtaláljuk azokat a hétköznapi hősöket, akik csendben, mindenféle felhajtàs nélkül dolgoznak közösségükért.

A több mint 2500 voksot begyűjtő, ezzel a 2020-as év Baja Hőse címet elnyerő, mentős szakápolóként dolgozó Bölcskei Martin elmondta: gyermekkorában is számtalan alkalommal nyújtott segítséget embertársainak, és az állatoknak is, így korán magába szívta a segítőkészséget, ami mára természetessé vált számára. A Baja Hőse díj motivációt jelent saját maga számára, úgy érzi jó úton halad, és szeretné folytatni a megkezdett munkáját.

Összegzésként: kezdeményezésünk egyre népszerűbb, amit jól mutat az idei rekordszámú jelölés és szavazatok száma. A bajaiak tudják kik azok, akikre számíthatnak, szeretik és megbecsülik hőseiket. Természetesen nem csak az aktuális győzteseknek jár a dicséret: köszönet illeti mindazokat, akik vállalták és vállalják a megmérettetést, részvételükkel minden évben emelik a Baja Hőse szavazás rangját.
Gratulálunk ez idei győztesnek, Bölcskei Martinnak.

Szádeczky Attila

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű