15.5 C
Baja
2024. május 2. csütörtök
Kezdőlap Egyéb BeerBQ – Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál 2018.

BeerBQ – Bajai Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál 2018.

Érdekes színfolttal gazdagodott tavaly a városi rendezvények sorozata: nyáron debütált a BeerBQ – Kézműves Sör- és Streetfood Fesztivál Baján a belváros szívében, a Tóth Kálmán téren.
A fesztivál igen nagy népszerűségnek örvendett szinte minden korosztály körében, hiszen a gasztrokulturális élmények mellett sokszínű szabadidős programok is várták a látogatókat. A minőségi kézműves sörök és utcai ételek mellett színvonalas élőzenei programok szórakoztatták az érdeklődőket, a gyermekek pedig a számukra rendelkezésre álló fesztivál-negyedben bulizhattak, így a rendezvény igazi családi fesztivál jelleget öltött.
A szervezők kérdésünkre elmondták: a tavalyi rendezvény nagy sikere, a kiállítói oldalról és a közönség részéről folyamatosan beérkező pozitív visszajelzések nem hagytak kétséget a 2018. évi BeerBQ megrendezésével kapcsolatban. Az érdeklődés fenntartására és a folyamatos szemléletformálásra, edukálásra irányuló BeerBQ Sörközösségi esemény is rendkívül kedvező fogadtatást kapott, így a közönség számíthat a kibővített létszámmal történő közeli folytatásra.
A fesztivál hivatalos Facebook oldala folyamatosan frissül, új információkkal, érdekességekkel szolgál a sör és a BBQ világából, elkezdtek csepegni a 2018-ban BeerBQ fesztivállal kapcsolatos információk is. Tavaly ideális dátumnak bizonyult július utolsó hétvégéje, így 2018-ban is ekkor, július 27-28-29-én számíthatunk az eseményre. Számos újdonsággal, meglepetéssel készülnek a szervezők, már megkezdődtek az egyeztetések a kiállítókkal, és lassan kirajzolódnak a részletek. Ami biztos: számos kézműves sör újdonság, több utcaiétel-árus, nagyobb terület, több program, több ülőalkalmatosság és pad, különleges zenei élmény számos műfajból (jazz, rock, blues és egy kis klasszikus zene különleges köntösben), a jelenlegi tervek szerint a kisgyermekeknek is felcsendülnek a hangszerek, így a legkisebbek ismét érdekes programokkal tölthetnek élménygazdag időt a fesztiválon, míg szüleik, nagyszüleik fesztiváloznak.
És, hogy a két fesztivál között se legyen senki kézműves sör szűkében, az Eötvös utcai Ital Butikban (Nemzeti Dohánybolt) több mint 100 féle kisüzemi sörből válogathatnak az ínyencek.
Érdemes figyelni a fesztivál hivatalos Facebook oldalát, hiszen ahogyan közeleg a tavasz, úgy gyorsulnak fel az események!

https://www.facebook.com/Beerb q.Baja/

 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű