22.2 C
Baja
2024. április 30. kedd
Kezdőlap Közélet Játékadományokat gyűjt a Golden Club Sportegyesület

Játékadományokat gyűjt a Golden Club Sportegyesület

Az ünnepek közeledtével számos civil szervezet rendez különféle jótékonysági gyűjtéseket, Így tesz a Golden Club Sportegyesület is. Márics Adriennt az egyesület elnökét kérdeztük az akció körülményeiről:

Az ötlet a gyerekeké volt én segítséget nyújtok a megvalósításához. Az eredeti ötlet szerint minden hozzám járó gyerek hoz otthonról egy „megunt” játékot és azt odaajándékozza valakinek akinek szüksége van rá. Én továbbgondoltam és az jutott eszembe hogy mi lenne ha nem csak a mi egyesületünk, hanem mások is összefognának. Pl. Osztályok az osztályfőnökök segítségével, munkahelyi közösségek, a főnök bevonásával. Én vállalom, hogy az összegyűjtött játékokért elmegyek és egy Gálaműsor keretében átadom az illetékesnek. A Gálaműsor december 15-én lesz Közösségi Házban. 17:00 -18:00 ig. A játékokat az akácos utcai Bölcsődések kapják, illetve a gyermekorvosi rendelőkbe visszük. Elsősorban 1-3 éves korig fejlesztő játékokat, illetve udvari eszközöket szeretnénk gyűjteni, de minden játéknak örülünk és jó helyet találunk neki!

Az adományokat a Cash Bár Szentháromság tér 4. szám alatti vendéglátóegységébe lehet leadni, éjjel-nappal, illetve a gálaműsor helyszínén és idején is átveszik a szervezők.
Továbbá ha valaki felhívja a 0630/827-8264 telefonszámot, házhoz mennek az felajánlásokért.

Fotó: Golden Club Sportegyesület Facebook oldala

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű