18.8 C
Baja
2024. április 30. kedd
Kezdőlap Közélet 65 kilós tokhalat fogtak Bajánál

65 kilós tokhalat fogtak Bajánál

Valódi halszörny került ki a egy Baja melletti horgásztóból. Simai József kisfiával érkezett egy kis pecázásra, és már éppen indulni készültek, amikor horogra akadt a 65 kilogrammos tokhal- írja a Blikk.
Kisfiammal érkeztem egy rövid 40 órás túrára egy Baja melletti horgásztóra” – mondta lapunknak Simai József, aki már hatéves kora óta szerelmese a pecázás művészetének.
„Az időjárás viszontagságai nem voltak jó hatással a halak kapókedvére, egy nap leforgása alatt mindössze két pontyot fogtunk, igaz ezek súlya 18,4, illetve 19,5 kg volt. Aztán hajnalban egy erőteljes húzós kapás és farasztás után érkezett egy gyönyörű tőponty a maga 22,8 kg súlyával, amelyet kisfiam a 15 éves Dominik egyedül fárasztott ki és jelentette új egyéni rekordját” – mesélte el fia dicsőségét a horgász.

A teljes cikk itt olvasható. 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű