18.8 C
Baja
2024. április 29. hétfő
Kezdőlap Közélet Örökbefogadó és adománygyűjtő napot tartanak a bajai kutyamentők

Örökbefogadó és adománygyűjtő napot tartanak a bajai kutyamentők

Örökbefogadó és adománygyűjtő napot tartanak hétvégén a Halászparton: a Miller’s Cafe & Bar Baja és Karám Gourmet Burger Baja közös szervezésében rendezendő eseményen a Jeromos Állatmentő és Természetvédő Egyesület telephelyén gondozásban lévő kutyákat lesz lehetőség örökbe fogadni, illetve az önzetlen adományozok segítségére is számítanak a szervezők. 
A Miller’s Cafe & Bar Baja képviseletében Bednárik Réka érdeklődésünkre elmondta: az állatvédelemre magánemberként is nagy hangsúlyt fektetnek, és természetesen rendszeresen támogatják a bajai kutyamentőket. Így jött az ötlet, hogy a szomszéd étteremmel, a Karám Gourmet Burger Baja -val közösen adjanak helyet az karitatív programnak.
Az érdeklődők a Jeromos Egyesület önkénteseinek segítségével betekintést nyerhetnek az állatotthon mindennapjaiba, információkat kaphatnak az örökbefogadás menetéről, az ideiglenes befogadásról, és a felelős kutyatartásról.
A szervezők jó minőségű tápot (száraz/konzerv), tisztítószereket, fekhelyeket, kutyaházakat, jutalomfalatokat, kutyajátékokat fogadnak szívesen azoktól, akik támogatni szeretnék az állatvédők munkáját. 
Az Örökbefogadó és adománygyűjtő nap április 13-án (szombat) 14.00 órakor kezdődik, de aki adományozni szeretne, már előbb is átadhatja felajánlásait a helyszínen. 

Az Örökbefogadó és adománygyűjtő nap Facebook eseménye itt található.

Szádeczky Attila 
 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű