14.9 C
Baja
2024. április 27. szombat
Kezdőlap Közélet Jövő hét: Napos, szeles idő kisebb fagyokkal

Jövő hét: Napos, szeles idő kisebb fagyokkal

Hétfőn az ország délnyugati harmadán és északkeleten lesz több felhő, itt elvétve kialakulhat eső, zápor. Az északi-északnyugati szél több helyen élénk, néhol erős lehet. Reggel északon, északkeleten gyengén fagyhat, majd napközben 8 és 16 fok közé melegszik a levegő.

Kedden kezdetben többfelé kisüt a nap, majd napközben erősen megnövekszik a felhőzet, viszont említésre méltó csapadék nem várható. Sokfelé élénk, néhol erős lesz az északias szél. Hajnalban többfelé fagyhat, délután pedig 7-13 fokot mutathatnak a hőmérők.

Szerdán a legtöbb helyen sok napsütésre van kilátás, csupán az északkeleti határ közelében fordulhat elő kisebb eső, zápor. Itt és keleten átmenetileg feltámad az északias szél. Reggel ismét többfelé fagyni fog, délutánra 10 és 15 fok közé melegszik a levegő. Csütörtökön több felhő lesz az égen, eső, záporok késő délután, este érkeznek nyugat felől. Helyenként élénk lehet a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 12 és 18 fok között alakulhat.
Kiadta: Herrmann Dóra (ma 11:59)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű