11.6 C
Baja
2024. május 3. péntek
Kezdőlap Kultúra Bajai színházi ajánló

Bajai színházi ajánló

Igen gazdag, változatos, és remények szerint emlékezetes színházi előadásokkal, koncertekkel, színháztermi és Bácskai Kultúrpalotában rendezendő programokkal várják a színház szerelmeseit az elkövetkezendő hónapokban- tájékoztatta portálunkat Ottmár Attila, a Baja Marketing Kft. művészeti vezetője.
A szokásos felnőtt bérletsorozatot egy nagy sikerű egy felvonásos drámával indul: a DIPLOMÁCIA című előadást Sztarenki Pál és Alföldi Róbert nagyszerű alakításában láthatják (a darabot bérletszünetben is játszák!!). A sort a PLETYKAFÉSZEK című komédiával, mely a világhírű MEZÍTLÁB A PARKBAN című vígjátékkal folytatódik, majd a sorozat záró darabja a VÁLÁSGURU című színmű lesz Ullmann Mónika, Brasch Bence és Józan László előadásában.

A KuPa Pódium sorozat ismét három különleges kamara előadást tartogat az érdeklődők számára: A CSEMEGEPULTOS NAPLÓJÁVAL Ötvös András, a G-MONODRÁMÁVAL Györgyi Anna, Vámos Miklós ANYA CSAK EGY VAN című művével pedig IVANICS TAMÁS érkezik Bajára.

A gyerekeket a tavaszi bérletsorozatunkban A KISKAKAS GYÉMÁNT FÉLKRAJCÁRJA, a HÓFEHÉRKE ÉS A TÖRPÉK, majd AZ OROSZLÁNKIRÁLY MESÉJÉVEL várják, a Bácskai Kultúrpalotában pedig VUK, valamint a KISVAKOND kalandjait tekinthetik meg.

Bérletszünetes előadásokban sem lesz hiány, a legváltozatosabb műfajok között válogathatnak az érdeklődők, több stand up előadás is várható, és természetesen koncerteket is lesznek – itt lesz pl. KÖKÉNY ATTILA, RAKONCZAI VIKTOR, BERECZKI ZOLTÁN, SÁRI ÉVI és EGYHÁZI GÉZA, sőt egy OMEGA dalokból összeállított est is érkezik!
A sornak pedig még nincs vége – néhány meglepetést még tartogatnak a szervezők. Ottmár Attila arra kéri a színházrajongókat, figyeljék folyamatosan felhívásaikat, s válogassanak kedvükre gazdag kínálatból.

Jegyek a legtöbb előadásra a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában válthatók (Baja, Szentháromság tér 3., tel.: 79/321-341). Érdemes a plakátokon a jegyváltásra vonatkozó kiírásokat is érdemes figyelmesen olvasni, mert néhány produkció esetében eltérő lehet a jegyváltás módja és helye.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű