17.7 C
Baja
2024. április 29. hétfő
Kezdőlap Közélet Az „ÉV IPARI VÁLLALKOZÁSA DÍJ” nyertese a bajai MAZUG PONYVA Kft

Az „ÉV IPARI VÁLLALKOZÁSA DÍJ” nyertese a bajai MAZUG PONYVA Kft

Ünnepélyes keretek között, december 14-én csütörtökön megtartotta hagyományos díjátadó küldöttgyűlését a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. A Városháza dísztermében Gaál József kamarai elnök üdvözölte a megjelenteket.
Az eseményen óriási elismerésben részesült a MAZUG PONYVA Kft: a Kamara Díjbizottsága döntése értelmében a „AZ ÉV IPARI VÁLLALKOZÁS DÍJ” nyertese lett.  A díjat a tulajdonos – ügyvezető, Mazug Tibor vehette át.

A Mazug Ponyva mögött közel három évtizedes tradíció áll, amelyet kiemelt szakmai tudással rendelkező munkatársi gárdájuk örökít tovább.  Ez a legnagyobb és egyben semmi mással nem pótolható érték szervezetükben.- áll a bajai cég honlapján.
A többtízezer, saját kezünk által megalkotott ponyvatermék, amely óriási mértékű tapasztalattal és szakmai tudással ruházta fel az elhivatott munkatársakat.
Rendelkezésükre állnak a legmodernebb technológiák és megmunkáló berendezések, az acélszerkezet gyártásától, a ponyva konfekcionálásán keresztül, az összeszerelő eszközparkig bezárólag. A Mazug Ponyva Kft a ponyvakészítés területén komplex szolgáltatást nyújt, igazodva megrendelőik egyedi igényeihez. A TERVEZÉS – GYÁRTÁS – SZERELÉS hármassága által, a teljes projektet saját kezükben tartják.
Céljuk a folyamatos szakmai innováció, mindig a legoptimálisabb és legtartósabb megoldásra való törekvés, központban a megrendelő igényével.” Ezúton is köszönjük az elismerő szavakat! Ez a kitüntetés méltó lezárása vállalkozásunk 28. életévének! Hamarosan elérkező, jubileumi 30. születésnapunk alkalmára számos korszakalkotó innovációval készülünk tisztelt ügyfeleink részére! – olvasható a honlapon.

  

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű