18.2 C
Baja
2024. május 1. szerda
Kezdőlap Sport 25 éves eltiltást kapott a bácsborsódi focista

25 éves eltiltást kapott a bácsborsódi focista

Huszonöt évre tiltotta el a fegyelmi bizottság Bognár Pált, a Bácsborsód kapusát. A nem mindennapi ítélet mögött egy nem teljesen tipikus megyei történet áll- írja a Sportal.hu.
Mint írják, az október 21-én lejátszott a Katymár-Bácsborsód vármegyei III-osztályú találkozó 77. percig tartott, mert Fehérvári Patrik játékvezető félbeszakította a találkozót. Ekkor 1–0-ra vezetett a Bácsborsód, de a fegyelmi bizottság 3–0-s különbséggel a hazaiaknak ítélte a három pontot, továbbá Bognár Pált 2048-ig, vagyis 25 évre eltiltották a labdarúgástól. 
A portálnak nyilatkozott Czifra Gábor, a Bácsborsód elnöke, aki elmondta: volt egy eset a 77. percben, amikor a hazai csatár és a mi védőnk ütközött. Nagy kiabálás lett belőle, a bíró le is fújta, az ellenfél támadója pedig szerencsére felkelt a földről. Közben az asszisztens jelezte, hogy les volt, amire a bíró azt mondta, hogy ő nem tudja, mi történt, labdaejtés következik. A hazai játékos meg annyit mondott a sporinak, hogy ez hogy a francba – vagy valami ehhez nagyon hasonló szót használt – lehetett les. Ekkor Bognár Pál – aki amúgy nem is kapus és már nem is nagyon focizik, csak kisegítette a csapatot, mert a meccs előtt megsérült a kapusunk – kijött az esethez és megkérdezte, hogy miért nem kap sárgát a hazai játékos. Lapot Bognár Pál kapott, majd a bíró annyit mondott neki, hogy ha még egy szót szól, akkor mehet zuhanyozni.
Az eltiltott Bognár Pál így emlékszik a folytatásra: – Azt válaszoltam a bírónak, hogy akkor te is jössz… Erre megkaptam a piros lapot, és be kell látni, elborult az agyam. Mondtam neki néhány keresetlen szót és mentem felé. Ekkor lefogott két csapattársam, hogy ne legyen baj, ám a bíró gúnyos mosollyal félbeszakította a meccset. Ekkor is mondtam néhány olyan szót, amit most nem idéznék, félrelöktem a csapattársaimat és ledurrantottam a bírónak egy fülest. 
Felhívtam a fegyelmi bizottság elnökét, és csak nevettem, amikor elmondta, hogy mi a döntés. Elmondta, hogy a spori rendőrt hívott, akik hivatalból értesítették a mentőket, akik a helyszínen megvizsgálták, de akkor azt mondta, hogy nincs semmi baja. Hazafelé aztán bement a kórházba látletet vetetni, és megállapították, hogy van egy duzzanat és egy véraláfutás a fején, de nyolc napon belül gyógyul. Ezt a kórlapot csatolta a jelentés mellé, és ezért- tette hozzá Bognár Pál. 
A futballista és a klub is fellebbez a döntés ellen.

Az eredeti cikk ide kattintva olvasható.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű