23.9 C
Baja
2024. május 18. szombat
Kezdőlap Időjárás Jövő hét: szeles, enyhe idő

Jövő hét: szeles, enyhe idő

Hétfőn naposabb időben bízhatunk, de elszórtan azért még kialakulhatnak záporok, zivatarok. Az élénk, helyenként erős déli-délnyugati szélben délután 14-19 fokot mérhetünk. Hajnalban hűvösebb lesz, helyenként köd képződhet, 3 és 10 fok közötti minimumokra készülhetünk.

Kedden a reggeli pára, köd az észak tájakon csak lassan oszlik fel. Napközben a napos időszakok mellett elszórtan számíthatunk záporokra, kevés zivatarra. Északkeleten élénk lehet a délnyugati szél, másutt gyenge, mérsékelt lesz. 11-18 fokos maximumokra van kilátás.

Szerdán nagy területen válhat ködössé a levegő, ami várhatóan gyorsan feloszlik, a legtöbb helyen hamar feltámad az északnyugatira forduló szél. Eleinte még keleten eshet, de nyugat felől felszakadozik a felhőzet. 9 és 16 fok közé melegszik a levegő.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű