14.9 C
Baja
2024. április 27. szombat
Kezdőlap Sport Gőzerővel készül a Bajai LC

Gőzerővel készül a Bajai LC

A tavalyi idényhez hasonló céloktól vezérelve kezdte meg nyári felkészülését a Bajai LC vármegyei I. osztályú labdarúgó csapata. Az elmúlt másfél hétben kemény tréningeken vettek részt a zömében bajai és környékbeli labdarúgók, a hétvégén azonban már labda is szerepet kap. 
Koch Tamás vezetőedző érdeklődésünkre elmondta: a játékoskeretben nem volt nagy mozgás, a fiatal mag maradt, Goretich Gergő Kecskemétre, Török Endre Bácsalmásra igazolt. Új szerzemények is vannak: Megyeri Ákos Mohácsról, és visszatérőként Nébl Martin Nemesnádudvarról csatlakozott a csapathoz. Sajnos Knapp Tamás lábtörést szenvedett, így huzamosabb ideig nem tud a csapat rendelkezésére állni.
A klub anyagi helyzete stabil, az eddigi szponzorok az idei szezonban is a csapat mellett maradnak- tette hozzá a tréner. 
A gárda hétvégén egy hármas tornára utazik, ahol a Véménd és a Bátaszék csapatával játszik, majd jövő kedden a Véménd, szombaton a Bonyhád érkezik felkészülési mérkőzésekre a Vasvári Pál utába. Az azt követő héten már a Magyar Kupa országos főtábláján a BLASZ 1. osztályban szereplő XV. Kerületi Issimo SE-t fogadják hazai pályán a Sugovica partiak. 
Az idén 15 csapatosra nőtt Vármegyei I-osztály küzdelmei augusztus 12-én kezdődnek: a Bajai LC az újonc SC-Hírősép csapatához látogat majd.

Szádeczky Attila 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű