19.9 C
Baja
2024. április 27. szombat
Kezdőlap Sport Jubileumi mérkőzésen emlékeznek az egykori bajai focicsapatra

Jubileumi mérkőzésen emlékeznek az egykori bajai focicsapatra

Volt egyszer egy labdarúgó egyesület, amely a nagy bajai csapat árnyékában öt évtizeden keresztül, többszáz felnőtt és ifjú sportlónak és drukkereinek nyújtott felejthetetlen élményeket. 
A Bajai TSZ SK, majd a Bajaszentistváni SK csapatai tagadhatatlanul beírták magukat a város sporttörténelmébe. Az eredményekben gazdag időszaknak emléket állítva jubileumi öregfiúk mérkőzést szervez a klub egykori játékosa, majd tulajdonosa. 
Moóri József érdeklődésünkre elmondta: nem szerette volna, hogy feledésbe merüljön az egykor szép napokat megélt klub, ezért éppen kapóra jött a kerek, 50. évforduló. Baráti kapcsolatok révén sikerült felvenni a kapcsolatot a Paksi Öregfiúk gárdájával, így egy valóban nagynevű ellenféllel mérhetik össze tudásukat az egyébként jelenleg is létező, rendszeresen pályára lépő Bajaszentistván öregfiúk játkosai. Hozzátette: sikerült felvennie a kapcsolatot több, már nem aktív egykori játékossal, aki jelezték, hogy részt vesznek az eseményen. – Terveink szerint a mérkőzésre kilátogató szurkolók Fuchs Gyuri bácsi egykori fotóival is találkozhatnak majd a sportpálya különböző pontjain, valamit remélhetőleg büfé is várja majd a találkozóra érkezőket. 

Szádeczky Attila

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű