11.5 C
Baja
2024. május 16. csütörtök
Kezdőlap Időjárás Jövő hét: esős, szeles tavaszi idő

Jövő hét: esős, szeles tavaszi idő

Hétfőn több tájegységünkön számíthatunk időnként esőre, záporokra, zivatarokra. Sokfelé lesz élénk, erős az északias szél. A csúcshőmérséklet 15 és 22 fok között alakulhat, de a záporokat, zivatarokat követően hirtelen lehűlhet a levegő.

Kedden még többfelé előfordulhat átmeneti jelleggel eső, zápor, zivatar. Az élénk, erős északi-északkeleti szélben 16 és 21 fok közötti csúcsértékekre van kilátás.

Szerdán és csütörtökön már több napsütésre számíthatunk, de elszórtan záporok, zivatarok még mindig kialakulhatnak a magasba törő gomolyfelhőkből. Szerdán sokfelé lesz élénk, erős az északi-északkeleti szél, csütörtökön már csak északon, északkeleten valószínű szeles idő. Szerdán 13 és 19, csütörtökön 15 és 20 fok közé melegedhet a levegő.
Kiadta: Varga Sándor (ma 08:26)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek:2024. május 2. és 2024. május 8. között anyakönyvezettek: Mailach Ferenc (anyja neve: Dávid Dóra) Bátaszék, Kincse Minka (Kerek Brigitta) Baja, Vörös Ella (Polyák Alexa)...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű