24.9 C
Baja
2024. április 29. hétfő
Kezdőlap Sport Izzott a ring a Petőfi-szigeten

Izzott a ring a Petőfi-szigeten

Izzott a ring a Gálos Box Club edzőtermében a Petőfi szigeten: világ és Európa- bajnoki helyezett felnőtt nők és férfiak, valamint magyar bajnok hölgy húzhatott kesztyűt a jó hangulatú, éles kesztyűzésen ahol nem fogták vissza magukat a sportolok es parázs küzdelmeket vívtak.
A legutóbbi közös megmérettetés nemzetközire sikeredett, ez elmondható a március 2-án pénteken zajlott összecsapásról is- számolt be portálunknak Gálos Tamás klubvezető. A szerbiai Zombor mellett Paks, Mohács, Vecsés is bekapcsolódott a tréningbe. Déli szomszédunk testvérvárosából a felnőttek között  világbajnoki 5. helyezett és több válogatott felnőtt sportoló lépett ringbe. Közel 60-70 sportoló vett részt a közös megmozduláson.
– Természetesen a végén nem maradt el a közösen elfogyasztott vacsora sem sem, az összes csapatot vendégül láttam, és persze az étlapon mi más lehetett, mint kolbász, szalonna, sonka, friss kenyérrel, uborka, retek, lilahagymával paradicsom és paprika. A sikeres közös, nemzetközi edzések folytatódnak jövő hét csütörtökön, amikor is hatalmas gyümölcskosár várja majd a tréning végén a sportolókat, edzoket és a vezetőket.
Gálos Tamás arról is beszélt, hogy szabad nyílt edzéseket tartanak, ezért várják a boksz iránt érdeklődőket, akik betekintést nyerhetnek a mindennapi életükbe.
A sportvezető negatív hírekről is beszámolt: a magyar ökölvívó szakszövetség és Baja városán kívül senki nem támogatja azt az egyesületüket, amely a tokiói olimpián saját nevelésű sportolójával egyedül képviselte Magyarországot.
– Tagjaink között több nevelőotthonban élő fiú is remekül versenyez. Érdekesség, hogy magyar egyesületként Szerbiából kapunk segítséget. Köszönöm a két tolmács közreműködését, akik önként segítettek és az következő edzéseken is jelen lesznek.
Továbbra is várjuk, keressük azon vállalkozókat, magánszemélyeket akik segíteni szeretnének- tette hozzá Gálos Tamás. 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű