14.3 C
Baja
2024. május 19. vasárnap
Kezdőlap Kék hírek Levágta lábáról a nyomkövetőt egy mélykúti férfi, keresik

Levágta lábáról a nyomkövetőt egy mélykúti férfi, keresik

Farkas Martin otthonában vágta le lábáról a nyomkövető eszközt, és ismeretlen helyre távozott. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a lenti elérhetőségek valamelyikén.

Mint a rendőrség közleménye írja, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a 03060/413/2022. bűnügyi számon folytat eljárást fogolyszökés bűntett elkövetésének gyanúja miatt Farkas Martin ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves mélykúti férfi 2022. március 22-én 19 óra 5 perc körül a lábára helyezett nyomkövető eszközt eltávolította, majd otthonából ismeretlen helyre távozott. A személyleírás alapján Farkas Martin körülbelül 170 cm magas, fekete hajú, barna szemű, vékony testalkatú és szökésekor sötét kabátot és melegítőt viselt.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

Kunvári Krisztián

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű