19.8 C
Baja
2024. május 4. szombat
Kezdőlap Egyéb Jót tenni jó!

Jót tenni jó!

December 18-án pénteken Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője feleségével együtt látogatta meg a Bajai Kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat intézményét, hogy ajándékcsomagjaikat eljuttassák a nehéz körülmények körülmények között elő fiatalokhoz.
Az adományokat az intézményvezető, Boussoussou Ágota vette át. A képviselő áldott ünnepeket kívánva egy kis figyelmességgel köszönte meg az intézmény dolgozóinak fáradhatatlan és önzetlen munkáját.
Az intézmény épületét közel 100 millió forintból fejlesztették az elmúlt években, melyből műszaki eszközöket és autót is tudtak vásárolni, biztosítva ezzel, hogy az ott dolgozó szakemberek megfelelő feltételek mellett tudják végezni mindennapi feladataikat.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű