9.1 C
Baja
2024. április 27. szombat
Kezdőlap Közélet Keményen készültek a Baja Kyo Dojo versenyzői

Keményen készültek a Baja Kyo Dojo versenyzői

Kemény felkészülésen vannak túl a Baja Kyo Dojo Kyokushin Karate versenyzői: augusztus közepén öt napos edzőtáborban vettek részt az Eger melletti Felsőtárkányban.
Szerény Csenge a klub vezetője elmondta: sík területhez szokott alföldiek lévén igazi erőpróbát jelentett, amikor a reggeli ébredés után a Eger környékének legmagasabb pontjain tréningeztek.
Az edzőtábor ideje alatt, korosztályonként és övszínenként különböző bontásokban, napi három edzés szerepelt a programban.
– Az ilyen jellegű felkészüléseknek mindig van egy meglepetés része is. Most sem volt ez másképp: versenyzőink éjszakai edzésen vehettek részt, ahol csapatokra bontva Felsőtárkány különböző pontjaira futottunk, eljutva a település legmagasabb pontjaira is- tette hozzá Szerény Csenge.
Amennyiben a vírushelyzet lehetővé teszi, a Baja Kyo Dojo Kyokushin Karate csapata október 10-én Vácrátóton vesz részt egy nemzetközi versenyen.
A klub továbbra is várja az érdeklődő, karatézni vágyó gyermekek és felnőttek jelentkezését.
Elérhetőség:Baja Kyo Dojo

Szádeczky Attila

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű