22.2 C
Baja
2024. május 7. kedd
Kezdőlap Közélet Közlemény a zöldhulladék elszállításáról

Közlemény a zöldhulladék elszállításáról

KÖZLEMÉNY

 

Napokon belül a postaládákban lesznek a közszolgáltató értesítői a zöldhulladék elszállítással kapcsolatban. Az előző évi értesítő 2018 április hónapban jár le, az új szintén egy évig lesz érvényben.

Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy a zöldhulladékot kizárólag az FBH hivatalos, önlebomló zsákjában helyezzék ki. A más zsákokban, zacskókban kitett hulladékot az FBH munkatársai nem fogják elszállítani.

Amennyiben hiány van a háztartásokban a hivatalos zsákokból, úgy azokat díjmentesen lehet felvenni az Önkormányzat Városüzemeltetési Irodáján munkaidőben, hétfőtől csütörtökig 8-16 óra között, valamint pénteken 8-12:30 között. Az FBH munkatársai minden olyan ingatlan postaládájába dobnak be egyébként zsákokat, ahonnan elszállítanak zöldhulladékot.

A szállítások pontos idejéről és menetrendjéről részletes információk lesznek az értesítőben.

Baja Város Önkormányzat

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű