22.2 C
Baja
2024. április 30. kedd
Kezdőlap Közélet Jövő hét: marad az enyhe, több helyen nyirkos idő

Jövő hét: marad az enyhe, több helyen nyirkos idő

Hétfő reggelre sokfelé képződhet pára, köd, mely napközben leginkább délnyugaton maradhat meg tartósabban. Napközben délen, délkeleten naposabb, máshol felhősebb idő várható, de csapadék nem valószínű. A keleties szél északon néhol megélénkülhet. Délután 7-13 fokot mérhetünk.
Kedden is túlnyomóan felhős időre, kevés napsütésre készülhetünk. Eső, gyenge eső a Dunántúlon alakulhat ki. A mérsékelt keleties szelet északnyugaton kísérhetik élénk lökések. Napközben 8-12 fok valószínű.
Szerdán az ország nyugati és középső tájain eshet az eső, máshol erősen felhős, borongós időre van kilátás. A délkeleti szél főként délen élénkülhet meg. Délután 5-11 fok várható. A folytatásban csökken a csapadékhajlam, előreláthatólag a jövő hét végére térhetnek vissza a télies hőmérsékleti értékek.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű