14.9 C
Baja
2024. április 27. szombat
Kezdőlap Közélet Tervezze meg velünk a báli szezont!

Tervezze meg velünk a báli szezont!

A téli ünnepek elmúltával máris beköszönt a báli szezon: a farsangi ünnepkört előszeretettel használják ki különféle közösségek és intézmények a közös szórakozásra. Mi sem panaszkodhatunk itt, Baján, hiszen egymást érik a mulatságok. Ezeket szedtük csokorba, remélve, hogy összeállításunk segít a válogatásban, és olvasóink könnyebben kiválogathatják, hová szeretnének, hová érdemes ellátogatniuk.

Néhány éve már hagyománynak számít, hogy a szezont hivatalosan a polgármesteri bál nyitja meg: január 13-án a Turisztikai Központban lesz a jeles esemény. Ezt a színházi bál követi: a Bajai Színházért Alapítvány január 27-én, szombaton szintén a Turisztikai Központba várja a szórakozni vágyókat, sok-sok meglepetéssel. Ugyanezen a napon a Belvárosi Közösségi Házban is mulatság lesz, a bajai katolikus egyházközségek jótékonysági bált szerveznek.

A február bővelkedik eseményekben, csak győzzük követni! Elsőként a szépkorúakat várják hagyományos batyus farsangi bálba 2-án, 16 órától a Belvárosi Közösségi Házban. Utána a svábok mulatnak: 3-án az MNÁMK sportcsarnokába várnak mindenkit sváb bálba. A Veliko Prélo, a bunyevácok hagyományos farsangi nagy bálja 10-én lesz a Duna hotelben, de Bajaszentistvánon is tartanak prélót 17-én. A sportolókat és szurkolókat február 16-án a Malom étterem nagytermébe várják sportbálozni.

Minden bálozónak jó szórakozást kívánunk!

(Cikkünk frissül: ha további bálokról szerzünk tudomást, bővítjük a listát!)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű