22.8 C
Baja
2024. május 5. vasárnap
Kezdőlap Közélet Hideg időt hoznak a hét első napjai

Hideg időt hoznak a hét első napjai

Hétfőn a napos időszakok mellett szórványosan egy-egy zápor, a hegycsúcsainkon esetleg hózápor előfordulhat. Az északnyugati szél még többfelé, főként a Dunántúl északi felén, viharos lesz. Hajnalban -1, +6, délután 7-12 fok várható.
Kedden eleinte több órára kisüt a nap, majd északnyugat felől többször erősen megnövekszik a felhőzet, de csapadék előfordulásának kicsi az esélye. Még sokfelé élénk, helyenként erős lesz az északnyugati szél. Hajnalban többfelé fagyni fog, délután 6-10 fokot mérhetünk.

Szerda reggel is lehetnek fagyos tájak, napközben száraz túlnyomóan napos, időnként kissé felhős idő ígérkezik, 8-13 fokkal. A nyugati szél csak néhol élénkülhet meg. Csütörtökön már több lesz a felhő felettünk, a Dunától keletre kisebb eső is kialakulhat.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű