20.3 C
Baja
2024. május 6. hétfő
Kezdőlap Közélet Nyugodt hétfő után kedden újabb csapadékzóna érkezik

Nyugodt hétfő után kedden újabb csapadékzóna érkezik

Hétfőn csökken a felhőzet, a levegő 5-11 fokig hűl le. Napközben nyugaton lesz kevesebb napsütés, itt délutántól eső, zápor, akár zivatar is kialakulhat. A szél csak néhol élénkülhet meg. A csúcshőmérséklet 17-23 fok között alakul.
Kedden nyugat felől újabb csapadékzóna érkezik, többfelé kell esőre, záporokra számítani. A Tiszántúlon és nyugaton feltámad az északi-északkeleti szél. A hőmérséklet nyugaton 12-17, máshol 18-25 fok között alakul. Keleten, délkeleten lesz a legmelegebb.
Szerdán a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan alakulhat ki eső, zápor. Nyugaton megerősödik az északnyugati szél, másutt élénk délnyugati szélre készülhetünk. 13-21 fok közötti maximumokra van kilátás. Csütörtökön még szeles, záporos, esős napra számíthatunk, mindössze 14-17 fokos csúcsértékekkel.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű