15.5 C
Baja
2024. május 2. csütörtök
Kezdőlap Közélet Iskolafelújítások- Eötvös József Általános Iskola

Iskolafelújítások- Eötvös József Általános Iskola

A közelmúltban számoltunk be kedves olvasóinknak arról az átfogó iskolafelújítási programról, melyről Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője tájékoztatta a lakosságot. Most induló sorozatunkban beszámolunk a felújítások részléteiről, oktatási intézményekre lebontva.

A projekt keretében sor kerül a a tornaterem álmennyezetének visszabontására és új gipszkarton mennyezet kiépítésére. Kialakításra kerül egy testedzéshez alkalmas terület, az ehhez szükséges eszközök a projekt keretében kerülnek beszerzésre.
A tantermi parketták javításra kerülnek, (csiszolás, lakkozás). mely 28 tantermet érint. A régi épületrészen a faszerkezetű külső nyílászárók teljes körű cseréje történik, összesen 101 db. A projekt keretében infokommunikációs akadálymentesítés történik.

Fotó: Ady Endre Városi Könyvtár és Művelődési Közpomt

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű