13.5 C
Baja
2024. május 4. szombat
Kezdőlap Egyéb Jövő hét: hidegfront után ismét felmelegedés

Jövő hét: hidegfront után ismét felmelegedés

Hétfőre egy hidegfront érkezik több helyen élénk északira, északnyugatira forduló széllel, elszórtan egy-egy záporral, zivatarral. Mérséklődik a nappali felmelegedés, délután 24-30 fokot mérhetünk.
Kedden csapadék már nem valószínű, csökken a felhőzet és napközben egyre többfelé kisüt a nap. Az északias szelet főként a Dunától keletre kísérhetik élénk lökések. Mérsékelten meleg várható 24-29 fokos maximumokkal.
Szerdától ismét a napsütésé lesz a főszerep, csapadékra nem kell számítani. A változó irányú szél gyenge, mérsékelt lesz, a hőmérséklet 26-31 fok között alakul. A jelenlegi számítások szerint a hét második felében fokozatosan erősödik a nappali felmelegedés és napos, száraz idő várható.

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 25. és 2024. május 1. között anyakönyvezettek: Vörös Elena Nikoletta (anyja neve: Novics Nikoletta Edina) Hercegszántó, Kisagócsi Amira (Csehó-Kovács Anett) Baja, Bucséter...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű