18.8 C
Baja
2024. május 19. vasárnap
Kezdőlap Időjárás Jövő hét: enyhe, szeles idő záporokkal

Jövő hét: enyhe, szeles idő záporokkal

Hétfőn reggel még sok felhő lesz felettünk. A keleti és nyugati tájak kivételével még több helyen lehet eső, zápor. Délután már csak elszórtan, egyre inkább keleten és néhol nyugaton fordulhat elő kisebb eső, zápor, és ekkor már több helyen szakadozottá válik a felhőzet, hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek. Az északnyugati szelet többfelé élénk, a Dunántúl északi felén helyenként erős lökések kísérhetik. Kora reggel 3-7, napközben 10-15 fokot mérhetünk.

Kedden keleten lesz még több felhő az égen, itt fordulhat elő szórványosan kisebb eső, zápor, máshol a napsütés kerül előtérbe, csak időnként növekedhet meg a felhőzet. Az északi-északnyugati szél sokfelé élénk, erős lesz. Hajnalban 0, +7, kora délután 8-13 fok valószínű.

Szerdán túlnyomóan napos időre készülhetünk, valamivel több felhő keleten lesz az égen, de számottevő csapadék itt sem várható. A szél mérséklődik, már csak északkeleten élénkülhet meg. Hajnalban többfelé fagyhat, napközben 7-12 fokra számíthatunk.

Csütörtökön keleten napos idő várható, máshol nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Kisebb eső főként a Dunántúlon fordulhat elő. A légmozgás nem lesz jelentős. Napközben 6-13 fokig emelkedik a hőmérséklet. Pénteken változóan, gyakran erősen felhősm lesz az ég, emellett hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek. Estefelé nyugaton eleredhet az eső. A Dunántúlon és a középső tájakon feltámadhat a légmozgás. Ezen a napon 7-14 fokra készülhetünk.
Kiadta: Időkép (ma 19:52)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű