24.5 C
Baja
2024. május 18. szombat
Kezdőlap Közélet Továbbra sem tágít a jó idő

Továbbra sem tágít a jó idő

Hétfőn sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő felhőkből csapadék sehol sem várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalra helyenként pára, köd képződhet. Friss, néhol csípős lesz a reggel, 5-12 fokig lehűl a levegő, majd délutánra 21 és 27 fok közé melegszik.

Kedden folytatódik a napos, csapadékmentes idő. Hajnalra helyenként párássá, ködössé válhat a levegő. A déli szél feltámad, északnyugaton néhol felerősödik. A csúcshőmérséklet 23 és 29 fok között alakul.

Szerdára hidegfront érkezhet élénk, erős északnyugati széllel, elszórt záporokkal, néhol esetleg zivatarral. Napközben 20 és 26 fok közé melegedhet a levegő.

Csütörtökön ismét napos időre van kilátás, csapadék nem valószínű. Reggelre nagyobb foltokban alakulhat ki köd, pára, ami nyugaton néhol lassan, másutt a feltámadó északnyugati szél hatására hamar feloszlik. A hűvös reggelt követően 19-24 fokos maximumokra van kilátás. A jelenlegi számítások szerint pénteken és a következő hétvégén kitart a száraz idő sok napsütéssel. Néhány fokot tovább melegszik a levegő.
Kiadta: Herrmann Dóra (ma 17:01)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű