23.9 C
Baja
2024. május 18. szombat
Kezdőlap Időjárás Csapadékmentes nyári idő

Csapadékmentes nyári idő

Hétfőn többfelé szeles időben lesz részünk, az északi-északkeleti szél gyakran lesz élénk, erős. Emellett azonban országszerte sok lesz a napsütés, csak kisebb gomolyfelhők lehetnek az égen. Csapadék nem várható. Hajnalban 9-16, napközben 22-27 fokra számíthatunk.

Kedden friss lesz a reggel, majd napközben ismét a napsütésé lesz a főszerep, csak kevés felhő jelenhet meg a délutáni órákban. Az északkeleti szél még többfelé élénk lesz. A csúcshőmérséklet 24 és 28 fok között alakul.

Szerdán napos, csapadékmentes időre számíthatunk, a déli területek felett lehet némi felhő az égen, de esernyőkre nem lesz szükség. Már csak néhol élénkülhet meg a légmozgás. Délután 25-30 fokot mutathatnak a hőmérők.

Csütörtökön és pénteken is marad a késő nyárias idő. Felhők alig lesznek az égen, szinte zavartalan napsütésben lesz részünk. Csak kevés helyen élénkülhet meg a szél. Délutánonként 26-31 fokot mérhetünk.
Kiadta: Időkép (tegnap 19:29)

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű