16 C
Baja
2024. április 28. vasárnap
Kezdőlap Közélet Augusztus 27-én III. AXIÁL Jótékonysági Futás

Augusztus 27-én III. AXIÁL Jótékonysági Futás

Idén a Cédrus Református Egyesített Szociális Intézményt támogatják a futók és az AXIÁL Kft.
Harmadik alkalommal szervez az AXIÁL Kft. Baján jótékonysági futást, melynek célja egy jó ügy támogatása és a mozgás népszerűsítése.

A „Mozogjunk együtt, másokért!” hívószóval fémjelzett eseményre ezúttal is augusztus utolsó vasárnapján kerül sor és a hagyományhoz hűen ezúttal is a helyi erőket támogatja a vállalat és a résztvevők. Míg 2021-ben a bajai Szent Rókus Kórház, 2022-ben az Országos Mentőszolgálat Baja Mentőállomás, 2023-ban a Cédrus Református Egyesített Szociális Intézmény javára rendezik meg a futást.

A jótékonysági akció központja most is a Petőfi-szigeten található Rendezvénytér lesz, a Turisztikai Központ melletti terület. A program keretében két távot indítanak: egy 3 és egy 10 km-eset. Mindkét táv rajtja egyszerre 08:45 perckor lesz, melyet közös – Gaál Andrea által tartott – bemelegítés előz meg. 10:15-től veszi kezdetét egy 60 perces alakreform edzés, melyet Rubint Réka tart. Mindkét edzés gyülekezőhelye a futás központjában, a Rendezvénytéren található nagyszínpad előtt lesz.

A nevezési díj mindössze 2000 Ft/fő. Minél többen neveznek, vásárolnak jegyet, annál nagyobb mértékben támogatják a jó ügyet, mert a befolyt összeget az AXIÁL Kft. a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is megduplázza.

A futás és az alakreform edzés előregisztrációhoz kötött, melyet 2023. augusztus 25. péntek délig kell jelezni ezen a linken: https://www.axial.hu/axial-futas A nevezési díjat a helyszínen kell rendezni a regisztrációs sátraknál, itt annak is van lehetősége támogatni a célt, aki nem szeretne futni vagy sétálni. A díjbefizetés 07:30-tól veszi kezdetét és 10:00 óráig van lehetőség a jegyvásárlásra.

A szervezők szeretettel várnak mindenkit.

 Baja, Petőfi-sziget – 2023. augusztus 27. vasárnap

Program:
07:30 – Regisztráció kezdete

08:45 – 3 és 10 km-es futás indítása, melyet Gaál Andrea bemelegítő edzése előz meg.

10:00 – Jegyvásárlás vége

10:15 – Rubin Réka Alakreform edzése

11:30 – Támogatás átadása

További információ: https://www.axial.hu/axial-futas

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. április 18. és 2024. április 24. között anyakönyvezettek: Varga Tifani (anyja neve: Sztojka Vanessza) Bácsalmás, Sárközi Meira Amarillisz (Veiger Amarillisz) Tolna, Gorotyák Zoja...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű