18.8 C
Baja
2024. május 19. vasárnap
Kezdőlap Múltidéző Emlékszel a bajai Let's Go diszkóra?

Emlékszel a bajai Let’s Go diszkóra?

Valamikor a 80′-as évek végén indult az akkori Helyőrségi Művelődési Központban a térség, de lehet, hogy az egész megye egyik legnagyobb discója a Let’s Go. A lenti nagy színházteremben Juhász János (Dj. Szunyi) tálalásában a friss slágereké volt a főszerep. E mellett a színpadon táncoslányok, sőt sztriptíztáncos hölgyek is szórakoztatták a fiatalokat (nyilván elsősorban a fiükat). 
A fenti, jóval kisebb termben, a RockCafe-ban a retrózene kedvelői a Trapl László által válogatott klasszikus nótákra rophatták. 

Azonban nem mindenki örült a folyamatos teltházzal üzemelő szórakozóhelynek: a Széchenyi utca lakói nem nézték jó szemmel a hajnalig tartó dorbézolást, és levelet írtak a Petőfi Népe megyei lapnak, amelyben kiemelték: Ha Juhász úr továbbra is diszkózni akar, béreljen ki a városon kívül egy darab földet, és állítson fel cirkuszi sátrat ahol a fiatalok kitombolhatják magukat anélkül, hogy zavarnák a környéken élők nyugalmát.  


Szádeczky Attila 

Anyakönyvi hírek

Bajai anyakönyvi hírek 2024.

Születtek: 2024. május 9. és 2024. május 15. között anyakönyvezettek: Szeitz Áron (anyja neve: Várnai Zsuzsanna) Baja, Perity Léna (Németh Szilvia) Baja, Molnár Amira Zoé...

Elindult podcast csatornánk

Egyelőre nem a szükséges eszközökkel és körülményekkel, kísérleti jelleggel elindítottuk új podcast csatornánkat. Az első körben a napokban elindított HATSZEMKÖZT című beszélgetős videóink hanganyagait...

Ajánlott

Belföld

Népszerű